**İçindekiler** kurutulmuş ringa balığı(% 26), kabak(% 20), kırmızı mercimek(% 18), sıvı sebze nişastası (% 14), ringa proteini(% 10), ringa sosu(% 5), kolajen (% 4), kurutulmuş deniz topalak (% 1), somon yağı (% 1), fulvik asit (% 0,5), mineraller, kavun kavun özü (%0,01), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktive (15x109 hücre/ kg).
Metabolize Edilebilir Enerji: 3.150 kCal/kg
| Besin | Değer |
|----------|--------|
| Protein | 28.0% |
| Yağ | 4.5% |
| Nem |17.0% |
| Kül | 6.2% |
| Seluloz | 1.1% |
| Kalsiyum | 0.8% |
| Fosfor | 0.6% |
|Sodyum|0.8% |
|Omega-3|0.45%|
|Omega-6|0.35%|
#### Besinsel İlaveler
| Besin | Değer |
|---------------------------------|----------|
| niasin \(3a315\) | 100 mg |
| Kalsiyum D pantotenat \(3a841\) | 40 mg |
| biyotin \(3a880\) | 2 mg |
| Kolin klorür \(3a890\) | 2,500 mg |
| l\-lizin \(3\.2\.3\) | 50 mg |
| l\-methionin \(3c305\) | 200 mg |
| l\-treonin \(3c410\) | 40 mg |
| l\-triptofan \(3\.4\.1\) | 100 mg |
| Köpeğin Ağırlığı \(kg\) | Günlük Miktar |
|-------------------------|---------------|
| <10 | <10 |
| 10 | 10\-15 |
| 15 | 15\-20 |
| 20 | 20\-25 |
| 25 | 25\-30 |
| 30< | 30< |